• Prijzenslag

    28 augustus 2012

    De btw is verlaagd en ook de prijzen zijn verlaagd, dus sla je slag... Een orgineel heus schilderwerk aan je muur? Kijk op de site en laat weten of er iets van je gading bij zit.

    Informeer gerust naar de mogelijkheden om het werk een week op proef te hangen. 

    Een aantal van mijn werken hangen momenteel bij Kunstcentrum van de Riet in Waalwijk. Als je een van de werken irl wilt zien dan even overleggen voor bezichtiging in eigen atelier of Waalwijk.

    Lees meer >> | 1665 keer bekeken

  • Skip2art

    16 augustus 2012

    Vanochtend een paar uurtjes heerlijk zitten sparren met Mappie over de aanstaande workshop en Skip2art. Onderzoek gedaan naar stadsdeel Tongelre en haar wapenschild, En ontdekt dat het eigenlijk oorspronkelijk een heel ander wapenschild had moeten worden. Problemen bij de fabrikant hebben geleid tot het schild zoals dat nu bekend staat. Toen bestond produktaansprakelijkheid volgens mij nog niet. Klant werd opgezadeld met een fout produkt en accepteerde het. Ook hebben we gekeken naar de verschillende watermolens. De Collse Watermolen is een onderstromend rad, komt mooi uit, want die gaan we gebruiken in de afbeeldingen voor de workshop. Wat er verder nog op komt verklap ik niet. De resultaten volgen later wel.Voor meer over Skip2art kunt je kijken op onze website www.skip2art.nl

    Lees meer >> | 1246 keer bekeken

  • Workshop schilderen Woonbedrijf

    12 augustus 2012

    En Yes, de workshop voor Woonbedrijf Eindhoven gaat door. 3 super grote werken 140 x 250 te maken tijdens een BBQ. Dat wordt werken voor 64 medewerkers van het Woonbedrijf!

     

    Lees meer >> | 1031 keer bekeken

  • White bear in optie

    12 augustus 2012

    De koper van Feeling Safe heeft nog een werk in optie genomen. Namelijk White bear, zie mijn galerie bij modellen.

    Heerlijk mijn dag kan even niet meer stuk!

    Lees meer >> | 1139 keer bekeken

  • Feeling Safe verkocht!

    12 augustus 2012

    Vandaag heb ik het schilderij Feeling Safe naar Breukelen gebracht. Mooie ruimte bij Brenda van Rijn. Het werk past in de nieuwe weg die ze gaat inslaan met haar bedrijf, naast haar huidige bedrijf van Rijn Advies (marketing en communicatie in de gebouwde omgeving), start ze haar eigen massagepraktijk. Heel veel succes Brenda en bedankt.

    Lees meer >> | 1077 keer bekeken

  • Workshop schilderen

    2 augustus 2012

    Heerlijk genietend op vakantie in Frankrijk, stroomt onze mailbox ineens vol met aanvragen voor schilderworkshops. Blijkbaar is de recessie op zijn ergst geweest. Er is weer budget voor leuke activiteiten. Mappie en ik hebben er zin in om daar weer mee aan de slag te gaan. Inmiddels is de eerste workshop ook al weer achter de rug, NXP - Nijmegen heeft in congrescentrum de Kapellerput genoten van een heerlijk ontspannende workshop met mooi resultaat. Hopelijk weer een mooie hernieuwde start van vele gezellige teamactiviteiten. Onze workshops lenen zich uitstekend voor ondersteuning van een teambuildingsactiviteit. Neem gerust contact op voor meer informatie of kijk op onze website www.skip2art.nl. Tot skip2art!

    Lees meer >> | 1105 keer bekeken

  • Specialisatie

    2 augustus 2012

    In juni 2012 heb ik de academie in Arendonk afgerond met mijn specialisatiegraad voor model en portretschilderen. Arendonk is een gemeente academie in Belgie die erom bekend staat een goede degelijke vakopleiding te zijn. Ook daar zijn trends waarneembaar. Er wordt hard gewerkt om orginaliteit en creativiteit een plaats te geven binnen het klassiek academische. Dit heeft voor mij geresulteerd in het vrijer durven interpreteren van de klassiekere richting binnen het schilderen. Werken naar levend model, binnen een groep zeer goede kunstenaars, vraagt behoorlijk wat van je zelfstandigheid en doorzettingsvermogen. Het vernieuwende was in de eindbeoordeling zeer gewaardeerd. Mijn ontwikkeling stopt niet bij de afronding van de academie, maar is slechts een start voor nieuwe ontdekkingen en impulsen. Afgelopen jaar mocht ik een bijzondere cursusdag volgen bij Shefqet in vrij portretschideren en dat heeft zeker bijgedragen tot inspiratie voor een nieuwe richting en vrijere werkwijze. Hoop dat ik er zo nog meer mag meemaken. 

    Lees meer >> | 1083 keer bekeken

  • Meer blogs >>